پارکت لمینت

انواع پارکت و بررسی 3 نوع پارکت موجود در بازار

هنگامی که صحبت از انواع پارکت به میان می‌آید دو نوع اصلی پارکت که در بازار موجود است پارکت های چوبی و پارکت لمینت از انواع اصلی آن به شمار می‌آید. پارکت در واقع نوعی کفپوش چوبی است که در فضاهای داخلی مانند راهرو‌ها و فضای نشیمن نصب می‌شود و به دلیل متریال چوب، حسی از گرما و صمیمیت را برای فضای داخلی به ارمغان می‌آورد.

پارکت‌ها از یک سری قطعات چوبی تشکیل شده است که کنار یکدیگر به صورت کام و زبانه کلیک شده و بر روی فوم مخصوصی که برای نصب پارکت در نظر گرفته می‌شود، سطح مورد نظر را پوشش می‌دهند.

انواع پارکت

پارکت در گذشته تنها از جنس چوب طبیعی بود و با تکه‌های کوچک در کنار یکدیگر به صورت پازلی قرار می‌گرفت، اما امروزه پارکت در انواع مختلف در بازار موجود است که در این بخش از مقاله به آن پرداخته می‌شود:

1.پارکت تمام چوب

پارکت تمام چوب یکی از انواع پارکت با ضخامت 2 سانتیمتر است که دارای نمایی شیک و زیبا بوده و از ماندگاری مناسبی برخوردار است.این نوع پارکت از چوب درختانی مانند افرا، زبان گنجشگ و گردو ساخته می‌شود و خوشبختانه با گذر زمان قدیمی نمی‌شود.

پارکت‌های تمام چوب سازگاری مناسبی با محیط زیست دارد و یک عایق مناسب در برابر گرما و سرما است؛ از جمله مزایای دیگر پارکت تمام چوب نصب مجدد آن است.

پارکت‌های تمام چوب را می‌توانید هر چند سال یکبار ساب کنید و در صورت آسیب دیدگی قابلیت تعمیر دارد که یک مزیت بسیار مناسب برای این نوع پارکت است.

پارکت تمام چوب
پارکت تمام چوب

2.پارکت لمینت

پارکت لمینت یکی از انواع پارکت است که از چند لایه تشکیل شده است و طی یک فرایند لایه سازی تولید می‌شود.پارکت لمینت از 4 لایه که از جنس HDF است تشکیل شده است.لایه اول و لایه چهارم از جنس ملامینه ضد آب است که در برابر آب، فشار و ضربه مقاوم است.

لایه دوم پارکت لمینت از خرده چوب‌های به هم چسبیده تشکیل شده است و لایه سوم یا لایه دکوراتیو همان لایه ای است که شکل و ظاهر پارکت را می‌بینیم. پارکت لمینت‌ها از صرفه اقتصادی بیشتری نسبت به پارکت‌های تمام چوب برخوردارند و با قیمت کمتری می‌توانید آن را خریداری کنید. پارکت لمینت‌ها در برابر رطوبت و خراشیدگی مقاوم بوده و نگهداری آن نسبت به پارکت‌های چوبی آسان‌تر است.

پارکت لمینت از جمله کف‌پوش‌هایی است که در صورت آسیب زدگی روکش آن غیر قابل تعمیر است و چنانچه محل کام و زبانه دچار آسیب دیدگی شود باید آن قطعه را تعویض کنید یعنی به نوعی قابلیت تعمیر ندارد.

پارکت لمینت
پارکت لمینت

3.پارکت وینیل

پارکت وینیل از جمله پارکت‌هایی است که به دلیل ارتجاعی بودن، علاوه بر مکان‌های مسکونی در مکان‌های تجاری نیز قابلیت استفاده دارد.پارکت وینیل دارای نصب بسیار آسان و سریعی است و اگر اجسام سنگینی بر روی آن قرار ندهیم از ماندگاری خوبی نیز برخوردار است.

پارکت وینیل مقاومت خوبی در برابر فشار و سنگینی ندارد؛ به همین دلیل برای فضاهای صنعتی چندان مناسب نیست.این نوع پارکت در برابر اشیاء تیز و برنده آسیب پذیر است و رنگ آن با گذر زمان محو و کمرنگ می‌شود.

پارکت پالاز

پارکت‎‌های پالاز جزء پارکت لمینت بوده و تمام مزایای پارکت را داراست.برند پارکت پالاز دارای روکش AC4 بوده و دارای ضخامت 8 میلی‌متری و دارای کام و زبانه پهن است که در برابر آسیب دیدگی از مقاومت خوبی برخوردار است.

پارکت لمینت پالاز برای فضاهای مختلفی از جمله اتاق خواب، پذیرایی و آشپزخانه بسیار مناسب است و فضایی زیبا و مدرن را برای دکوراسیون منزل شما فراهم می‌کند.

در پایان

در این مقاله به سه نوع از انواع پارکت در بازار اشاره شد که پارکت لمینت از سایر پارکت‌های دیگر به دلیل قیمت مناسب‌تر و ماندگاری بیشتر از استقبال بیشتری برخوردار است. اگر قصد خرید پارکت پالاز را دارید می‌توانید با ارتباط با خانه پالاز کرج از مشاوران ما راهنمایی بگیرید.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید